Engleza, întrebare adresată de ioana5510, 8 ani în urmă

Imi traduceti si mie textul asta va rog

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Madaaaaaaa
1
Salut, uite aici traducerea:

A fost odata ca niciodata un rege care a si-a parasit palatul pentru a se duce la vanatoare. In drumul lui, el a cunoscut un fermier care calarea un magar. Fermierul l-a oprit pe rege si l-a implorat sa se duca inapoi la palat "O sa ploua, Majestatea Ta", a spus el. Cerul se va deschide si va fi o ploaie torentiala. Regele l-a salutat pe fermier politicos si i-a raspuns: Sigur nu va ploua. Meteorologul meu e cel mai bun de aici si el mi-a promis ca nu o sa ploua. Am incredere in el si pe langa asta, il platesc o avere!
In orice caz, 5 minute mai tarziu, cerul s-a deschis si a inceput sa ploua. Regele s-a facut learca si s-a dus inapoi la palat.Acesta era asa de nervos ca si-a izgnonit omul ce-i spunea vremea. Era foarte impresionat de fermierul ce l-a trimis inapoi la palat. I-a cerut acestuia sa fie noul lui meteorolog, o munca foarte bine platita si prestigioasa.
"Ah, multumesc, Majestatea Ta" i-a raspuns fermierul, "dar nu stiu nimic legat de prognoza meteo! Asta e magarul meu! El cand isi culca urechile si coada sigur va ploua."
Regele a pastrat magarul si l-a dat pe fermier deoparte.

Succes!

ioana5510: mersi mult
Alte întrebări interesante