Engleza, întrebare adresată de alinaasaftei85, 9 ani în urmă

Imi traduceti si mie va rog frumos urmatoarele mini-texte : (nu de pe google translate , NU DA CORECT)
A. After dinner I relax . I listen to the radio or watch old videos of myself in Tarzan films with Johnny Weissmuller. This evening I'm going to watch a wildlife film. It's a good life.
B. I usually have banana but this afternoon , for a special treat , Dan is going to take me down thefreeway to a hamburger restaurant. After tea I do some abstract paiting.
C. In the morning I hang out in my room. I've got a TV , radio , air-conditining and a fridge . Lunch is between 12 and 2 p.m. I try to eat healthy food. Today I'm going to have some fruit and a raw onion.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Geta1955
1
A. Dupa cina ma odihnesc. Ascult radioul sau urmaresc filme vechi de-ale mele in Tarzan cu Johnny Weissmuller. Diseara am de gand sa vad un film cu animale si plante salbatice. E o viata placuta.
B. De obicei mananc banane, dar in aceasta dupa amiaza, ca o tratatie speciala, Dan are de gand sa ma duca pe autostrada la un restaurant cu hamburgeri. Dupa ceai fac picturi abstracte.
C. Diminetile imi pierd timpul prin camera. Am televizor, radio, aer conditionat si frigider. Pranzul e intre 12 si 2 dupa amiaza. Incer ca mananc mancare sanatoasa. Azi o sa am fructe si ceapa cruda.

alinaasaftei85: ms
Geta1955: ok
Răspuns de BookLover16
1
A. După cină mă relaxez. Ascult radio-ul sau mă uit la videoclipuri vechi cu mine sau la filme cu Tarzan cu Johnny Weissmuller. Seara asta o sa mă uit la un film cu animale sălbatice. E o viață bună.

B. De obicei am banana dar aceasta dupa-amiaza, pentru un tratament special, Dan mă va duce în josul autostrăzii la un restaurant de hamburgeri. După ceai fac ceva pictura abstracta.

C. Dimineața ies afară din camera mea. Am un televizor, un radio, aparat de aer condiționat și un frigider. Prânzul e intre orele 12 și 2 supa amiaza. Încerc sa mănânc mâncare sanatoasa. Azi sunt pe cale sa mănânc câteva fructe si ceapa crudă.

Alte întrebări interesante