Engleza, întrebare adresată de Ursulet24, 9 ani în urmă

Imi traduceti si mie va rog, textul acesta???
" Last summer Annabelle Jones and Claire Hippert, two 17-year-old English schoolgirls , decided to climb the Matterhorn, the famous snow-covered mountain in Switzerland. The Matterhorn is popular with mountain climbers because is is so difficult to climb.
The girls first got the idea for a climbing expedition a few years ago, when a well-known disabled climber, Norman Croucher , gave a talk at their school. Norman lost both his legs in a train accident when he was nineteen, but he has climbed some of the world's highest mountains on his artificial legs. 'He inspired us,' said Claire.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Dalia13
0
" Vara Annabelle Jones şi Claire Hippert, două 17 de ani limba engleză a decis sa escaladeze elevelor si studentelor , a Matterhorn, celebrul munte acoperit de zăpadă în Elveţia. A Matterhorn este popular cu munte alpinişti deoarece este este atât de dificil de urca.
Fetele prima prins ideea pentru o expeditie de alpinism cu câţiva ani în urmă, când un bine cunoscut dezactivat alpinist Norman Croucher , a dat o vorbesc la scoala. Norman pierdut ambele picioare, un tren accident când era nouasprezece, dar el a urcat unele din lume cu cea mai mare de pe picioare artificiale lui munti. "El ne-a inspirat, zise Claire.
Răspuns de eusuntbaiat
5
Vara trecuta, Annabelle Jones si Claire Hippert, doua fete englezoaice de 17 ani, au decis sa se urce pe matterhorn, faimosul munte plin de zapada din swtzerland. matterhornul este foarte popular deoarece este foarte greu ca sa-l urci. fete au inceput sa aiba aceasta idee de a se urca pe munte citiva ani in urma cind un faimos urcator de munti, care era bolnav, norman croucher, a spus un discurs in timpul orei lor. Norman sia pierdut picioarele intrun accident cu trenul cind avea 19 ani. El cu picioare artificiale sa catarat pe cei mai inalti munti. El nea inspirat pe noi toti a spus claire


Ursulet24: Multumesc!
eusuntbaiat: cu placere
eusuntbaiat: coroana
eusuntbaiat: ???
eusuntbaiat: :)
eusuntbaiat: thx pentru multumesc
Alte întrebări interesante