Engleza, întrebare adresată de carmen197, 8 ani în urmă

Imi traduceti va rog frumos tot textul în romana??!!♡♡​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AlternativeNM
1

Răspuns:

TEXTUL B

Un motiv pentru care profesorii ar trebui să dea mai puține teme este pentru că tema în sine , produce daune mediului înconjurător al planetei noastre . Tema folosește hârtie, hârtia provine din copaci iar copacii sunt folositori pentru oxigen. Cantitățile mai mici de oxigen duc la mai puțină viață pe Pământ; deci, cu alte cuvinte, tema omoară planeta noastră.

Tema ia timpul petrecut cu familiile noastre și prietenii noștri. În multe rânduri familia mea s-a așezat și a privit un film iar eu nu l-am putut viziona cu ei deoarece încă lucram la temă. Mulți copii au școală de sport sau iau parte în activități precum muzica sau arta, dar ei lucrează la temă.Ei știu că dacă nu își fac tema o să suporte consecințe negative. Asta înseamnă că ei o să lipsească de la practică stând până târziu făcându-și tema. Eu cred că a-ți petrece timpul cu prietenii și familia și participatul la activități extrașcolare este mult mai important decât tema.

Eu cred în beneficile temei. În opinia mea, tema în forma proiectelor este mult mai ajutătoare decât practicile. Copiii ar trebui încurajați să lucreze creativ. Un proiect pe un subiect dinafara școlii poate să îi ducă pe copii să exploreze noi subiecte și să învețe lucruri noi și interesante pe care aceștia nu le știau. Încurajează cititul general și studiile rămân monotone.

Sper că te-am ajutat!

                                                                                 


carmen197: Multumesc
carmen197: Din suflet. si mult succes in tot ce-a ce doresti sa faci!!♡
AlternativeNM: Nici o problemă! Spor la învî
carmen197: mersi
AlternativeNM: Spor la învă
AlternativeNM: învățat* Scuze, am greșit.
carmen197: nuinimic
carmen197: ○○♤♧☆☆
Alte întrebări interesante