Franceza, întrebare adresată de yoi1, 9 ani în urmă

Îmi traduceți va rog textul!?!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de spidie
1
Dragii mei

M-ati uitat, sau aproape, fara indoiala.....eu sunt batrâna voastra matusa Amélie, si dupa cum stiti, m-am retras, in urma cu mai multi ani, intr-un sat situat la limita dintre Haut si Bas Dauphiné, aproape la fel de aproape de grenoble, de pistele de ski si de masivul Vercors. Este un sat fermecator, care ofera multe posibilitati de excursii la munte, iarna, ca si vara, in apropierea frumosului oras Grenoble unde au avut loc, dupa cum stiti, jocurile olimpice din iarna anului 1968. Dauphiné este o  veche provincie care merita cunoscuta atât pentru numeroasele sale vestigii istorice, orasul Vienne in particular,  unde se gasesc o superba biserica romana, si vestigii romane pasionante,de visitat.
  Daca va zic toate acestea, este pentru a face ca propunerea mea sa para mai interesanta. Iata: va invit sa petreceti vacantele de vara la mine...Am o masina veche, inca trainica, care va va conduce peste tot, unde doriti.
Maturine, vacuta mea neagra, va promite lapte bun si spumos, gainile mele va ofera oua proaspete, iar gradina mea, legume si fructe apetisante....Ce parere aveti despre asta? Veti veni in vara aceasta?
Astept cu nerabdare raspunsul vostru, si va imbratises tare...
Matusa voastra, Amélie Chantelune
Alte întrebări interesante