Franceza, întrebare adresată de Manuel3730, 8 ani în urmă

Îmi trebuie că textul de mai jos să fie tradus în română!!!!

Introduit par les Ottomans en Roumanie, c'est devenu le plat national par excellence, absolument incontournable et délicieux. Pour déguster les meilleures, le mieux serait de vous plonger discrètement dans la cuisine d'une grand-mère roumaine et découvrir ses saveurs inimitables. Mais si vous ne passez pas chez l'habitant, je vous rassure, beaucoup de restaurants en proposent aussi des très bonnes. Il s'agit en gros d'un mélange de viande, de riz, d'herbes aromatiques et d'épices, le tout roulé dans des feuilles de choux marinées et cuites lentement pendant des heures, à feu doux, mijotées avec amour et patience, ce qui leur donne ce côté crémeux et fondant. Préparées traditionnellement à Noël, elles sont maintenant servies toute l'année, généralement accompagnées de polenta (mamaliga), de crème fraîche, d'un gros piment vert et d'un verre de tuică pour faire passer le tout.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AndruutRA
0

Răspuns:

Introdus de otomani în România, a devenit preparatul național prin excelență, absolut esențial și delicios. Pentru a gusta cel mai bun, cel mai bine ar fi să te cufunzi discret în bucătăria unei bunici românce și să-i descoperi aromele inimitabile. Dar dacă nu mergi acasă, te asigur, multe restaurante oferă și unele foarte bune. Este practic un amestec de carne, orez, ierburi aromatice si condimente, toate rulate in frunze de varza marinate si fierte incet ore in sir, la foc mic, fierte cu dragoste si rabdare, ceea ce le ofera aceasta latura cremoasa si topitoare. Pregătite în mod tradițional de Crăciun, acum sunt servite pe tot parcursul anului, de obicei însoțite de mămăligă (mamaliga), smântână proaspătă, un ardei iute mare și un pahar de tuică pentru a spăla totul.


Manuel3730: nu google translate
Răspuns de maria118840
0

Răspuns:

nintrodusă de otomani în România, a devenit mâncarea națională prin excelență, absolut esențială și delicioasă. Pentru a gusta cel mai bun, cel mai bine ar fi să te cufunzi discret în bucătăria unei bunici românce și să-i descoperi aromele inimitabile. Dar dacă nu mergi acasă, te asigur, multe restaurante oferă și unele foarte bune. Este practic un amestec de carne, orez, ierburi aromatice si condimente, toate rulate in frunze de varza marinate si fierte incet ore in sir, la foc mic, fierte cu dragoste si rabdare, ceea ce le ofera aceasta latura cremoasa si topitoare. Pregătite în mod tradițional de Crăciun, acum sunt servite pe tot parcursul anului, de obicei însoțite de mămăligă (mamaliga), smântână proaspătă, un ardei iute mare și un pahar de tuică pentru a spăla totul.

Alte întrebări interesante