Limba română, întrebare adresată de Elenatimeea, 8 ani în urmă

imi trebuie cat de repede posibil ocompunere de o pagina despre o experienta funny si nu am ideeeeeeeeeeeeeee va rog dau COROANA


Maxcelviteaz: Nici eu nu m-am batut cu copii. Spune tu altceva in loc de propozitia aia.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de madem500
1

Bine deci sa incepem.
E deja septembrie iar vara s a scurs ca nisipul dintr o clepsidră. Maine e prima zi de scoala iar eu sunt foarte debusolat. Nu imi mai amintesc nimic de anul trecut, parca nici nu a fost. Nu pot sa cred ca de maine voi merge din nou la scoala si va mai trebui sa astpt vara inca un an întreg.
Vara asta a fost una de neuitat. Am facut multe prostii impreuna cu Mike si Sara. Ei sunt cei mai buni prieteni ai mei. M au ajutat de fiecare data cand am intrat in belele si sunt cei mai buni tovarasi. Am facut multe tâmpenii cu ei. In tabăra de supraviețuire nu dormeam nopți intregi mergând la vanatoare dupa fel de fel de ganganii si alte vietuitoare. Noi trei suntem genul ala de grup pe care toți il cred ciudat, dar noua nu ne pasa.
Intr o noapte eram in padure la "vanatoare" si doamna Em ne a prins. A pus câinii pe noi. In noaptea aia alergasem km intregi. Si acum rad cand imi amintesc. A fost o vara minunata alaturi de persoane minunate

Elenatimeea: mda e ok
Elenatimeea: mersi mult
madem500: Sper ca te am inspirat sau ajutat
Elenatimeea: da iti multumesc foarte mult
Răspuns de Maxcelviteaz
1
La scoala este frumos,dar si amuzant.Intr-o pauza m-am luat la bătaie cu un băiat si doamna învățătoare mi-a interzis sa mai merg in excursie. Cand copii plecau in excursie, atunci cand doamna învățătoare nu era atenta, m-am furișat in autocar fara sa ma vada nimeni.Am nimerit sa stau pe scaun fix cu prietenul meu cel mai bun cu care faceam mereu șotii si năzbâtii.Mi-am luat cu mine niște paie si hârtie.In fata mea stăteau doua fete razgaiate care ma enervau la culme.Eu cu prietenul meu am luat paiele si hârtia si am inceput sa aruncam cu bilutele in cele 2 fete.Fetele enervate s-au dus la doamna învățătoare sa ii zică.Eu împreuna cu prietenul meu ne-am dus in spatele autocarului si ne-am ascuns sub scaune.Doamna le-a certat pe cele doua fete deoarece au spus o minciuna,iar noi am scăpat de necaz.

Elenatimeea: bun e ok dar eu nu m-am batut cu copii.........
Alte întrebări interesante