Limba română, întrebare adresată de katy2468, 8 ani în urmă

Imi trebuie la lb.romana sa scriu sfaturi de la bunici. sa fie mult . Adică imi trebuie de o pag.dar asta nu conteaza fiindca scriu eu mare=)))

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
3
Nepotica mea sa sti ca tu trebuie sa asculti de bunici,sa asculti parintii,sa fi prietenos cu oamenii,sa inveti bine la scoala ca sa fiu mandra de tine ....

katy2468: ă VI-a. Tu?
Utilizator anonim: sa vedem
Utilizator anonim: a V a ...
katy2468: bv. nu-mi vine sa cred ca ma ajuta cnv mai mic decât mn. esti băiat sau fata?
Utilizator anonim: Eu mama si tata Catianei(pune nume corect ) ii lasam casa, banii si tot ce mai este prin gospodarie . Le va putea vinde . Te iubim ! Sper ca te am ajutat . Nu ma prea oricep la asa ceva dar , nici eu nu fac temele corect .
Utilizator anonim: fata
Utilizator anonim: e cam scurt
Utilizator anonim: ai facebook ?
katy2468: ms.mult. lasa ca a fost bn. mai inventez eu cv pe acolo si o notă tot o sa iau.
Utilizator anonim: cu placere
Răspuns de trifoias7
2
Dragul bunicii, îmi doresc sa te vad crescând și transformându te intr un tânăr cuminte, politicos și binecrescut. De mic te am învățat sa te porți frumos cu cei din jurul tău, sa ajuți pe cei aflați in dificultate, sa ai mila de copii și bătrâni și sa înveți cât mai mult. Sper sa ți aduci aminte mereu de sfaturile mele, am încercat sa te fac sa înțelegi cum e mai bine și sa ți ușurez pașii in viața. Vei da și peste oameni rai și meschini, evita i și urmează ți drumul tău. Sa nu îți alegi prieteni și un anturaj prost in general pentru ca nu te vor pune in situații bune și tu vei pierde. Alege sa ai in jurul tău oameni educați și cu bun simt. Când vei avea nevoie de un sfat, cât voi mai fi in viața, sa vii la mine sa vorbim așa cum am făcut mereu.

katy2468: E foarte mișto. Ms mult!!
trifoias7: Cu plăcere!
Alte întrebări interesante