Limba română, întrebare adresată de mateigeorge201, 9 ani în urmă

Imi trebuie neaparat un discurs pentru copii mici care vin sa ne viziteze scoala. Va rog faceti un discurs foarte frumos!!! Va rog urgenttttt!!!


IrinaMyhaela: Tu ce clasa esti(imi trebuie pt discurs)
mateigeorge201: a a4aaaa
IrinaMyhaela: ok
IrinaMyhaela: Cate randuri vrei ?
mateigeorge201: 10
IrinaMyhaela: ok
mateigeorge201: gata?
IrinaMyhaela: nu
mateigeorge201: dar mai e mult?
IrinaMyhaela: nu acum termin

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de IrinaMyhaela
2
Buna ziua dragi copii!!!Ma bucur fiindca ati venit sa ne vizitati minunata noastra scoala!Mai aveti putin si veti fi si voi la  scoala si o sa invatati lucruri noi si interesante la fel ca noi.Unii poate vor invata chiar in aceasta scoala.Ce trebuie sa stiti este :Pentru a dezlega tainele cartilor trebuie  sa le stiti mai intai rostul si atunci va va fi mai usor sa invatati si o sa vedeti ca fiecare materie va avea rostul ei in viata.Noi vrem sa fiti cuminti si ascultatori la fel cum credem ca sunteti si la gradinita!Noi pana in clasa a4 a am ascultat de d-na invatatoare si am invatat foarte bine!Vrem ca si voi sa invatati si sa ascultati de d-na invatatoare!
Va dorim sa terminati gradinita cu bine,iar pentru cei care vor intra din luna septembrie la scoala le dorim numai succese,note de Fb,sa fiti cuminti si sa nu o suparati pe d-na invatatoare!
Sper ca te-am ajutat !Sa imi spui daca nu iti place ceva!
Alte întrebări interesante