Engleza, întrebare adresată de stelutamioara3, 8 ani în urmă

Îmi trebuie traducerea în română, rapid

Anexe:

viorelbicu: Mama mea par lung,lucios si blond. Mereu am fost gelos pe frumusetea ei si miam dorit sa fiu ca ea intr-o zii.Dar acest superb par vine cu o superputere.Ea poate controla vremea! Specific,ea poate transforma orice zii rece si sumbra intr-una calduroasa cu soare,care, i se potriveste perfect! Candva sper sa am si eu o superputere la fel de frumoasa ca a mamei mele.
viorelbicu: Mam straduit mult XDD sincer
viorelbicu: A si mama mea are par lung... etc

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de acidribonucleic
1

Răspuns:

Mama mea are un păr lung, lucios, blond. Am fost mereu geloasă pe frumusețea ei și mi-am dorit sa fiu ca ea într-o bună zi. Dar acest păr minunat vine și cu o super-putere. Ea poate să controleze vremea! Mai precis, ea poate să transforme orice zi rece și sumbră într-o zi caldă de vară care i se potrivește perfect înfățișării ei superbe. Într-o zi, sper să am o super-putere așa de frumoasă precum mama mea.

Sper te-am ajutat!


viorelbicu: ba asa am facut si eu
viorelbicu: :)
Răspuns de biancad50
1

Răspuns:

Mama mea are păr blond, lung, lucios. Mereu am fost geloasă pe frumusețea ei și mi-am dorit să fiu ca ea într-o zi. Dar cu acest păr minunat, vine și o super putere. Ea poate controla vremea! Mai precis, ea poate transforma orice rece și mohorâtă zi într-o caldă zi de vară, ce se potrivește perfect cu înfățișarea ei radiantă!

Într-o zi, sper să obțin aceasi super putere frumoasă ca a mamei mele!


viorelbicu: asa am facut si eu :)
Alte întrebări interesante