Limba română, întrebare adresată de Nicoletafluture1, 8 ani în urmă

îmi trebuie urgent dar urgent ex:9 adică ultimul de jos. dau coroana. vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrroooooooooooooooooooogggggggggggggggggggggg.

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de b12kay
0
Jucariile au fost si sunt tovarasii mei de joaca.Au fost importante in copilaria mea deorece datorita lor am invatat sa imi folosesc manutele si anume sa prind si sa trec jucaria dintr-o mana in alta.Apoi mi-am dat seama ca unele sunt moi si altele tari ,asa mi-am dezvoltat simtul tactil .Apoi datorita unor jucarii mi-am dezvoltat memoria ,atentia ,fantezia si spiritul artistic.
Aveam si o jucarie preferata cu care dormeam care era magica si anume alunga toti monstruletii care apareau datorita imaginatiei mele si era acolo mereu sa ma apere.
M-au ajutat sa intru in lumea fanteziei sa imi imaginez diverse intamplari cum ca sirena era capturata de pirati si apoi era salvata de Fat- Frumos.
Jucariile m-au ajutat mult sa imi dezvolt personalitatea ,capacitatea de a imita si mi-au imbogatit capacitatea emotionala si fantezia.
Imi iubesc jucariile pentru ca m-au ajutat mult.

Succes! 
Sper ca te-am ajutat.Am incercat sa iti scriu ca ce te-au ajutat jucariile .

Alte întrebări interesante