Biologie, întrebare adresată de 2wayss, 9 ani în urmă

imitrebuie un eseu pe tema ; Fii constient nu dependent !

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1
  Dependenţa de calculator Sigur că apariţia internetului a produs schimbări importante înviaţa noastră...Reuşim să comunicăm cu persoane aflate peste mări şiţări, să aflăm tot felul de informaţii în doar câteva minute, fie că estevorba despre o stradă, un medic, o piesă de teatru, un animal, un jobsau orice altceva.Motoarele de căutare „muncesc” pentru noi dându-ne în câtevasecunde pagini întregi cu adrese unde putem găsi ceea ce căutăm şichiar ce nu căutăm sau ce nici nu ştiam că există!În plus, camera web, alte accesorii şi programe care permitcomunicarea în direct, în timp real au dus la transformări ale relaţiilor noastre cu ceilalţi.
Nouă, pasiunea pentru calculator poate duce la lăsarea serviciului, prietenilor, rudelor, precum şi a intereselor şi distracţiilor deodinioară.


2wayss: mai poti sa ma ajuti cu un esu fii constient dar nu dependet dar pe tema sanatati adica fara droguri alcool
Răspuns de Utilizator anonim
1
Știm cu toții ca multi oameni fumează sau se droghează sau beau alcool.Chiar daca la început nu este așa grav pana la urma devine o dependenta foarte,foarte gravă. Sănătatea o are fiecare insa nu toți suntem conștienți de ea,unilor nici nu le pasa,mai importante le sunt drogurile,alcoolul sau țigările decât propria-i sănătate care se poate duce așa ușor..... Dependenta este o boala de care se scăpa foarte,foarte greu,mare voința trebuie sa ai ca sa poți sa scapi de ea dar daca vrei cu adevărat poți. Daca stam si ne gândim de ce sa suferim de dependenta când colo putem sta fiecare bine mersi sănătoși sa ne trăim viață,mai bine suntem conștienți de fapta ce o săvârșim si renunțam la ea astfel vom avea un trai foarte fericit.
Alte întrebări interesante