Chimie, întrebare adresată de vg04, 9 ani în urmă

Importanta fenomenelor fizice ! VA ROOOG URGENT IMI TREBUIE DAU 50 DE PUNKTE SI KORONITA ! SA FIE DE 1,5 PAGINI (O PAGINA SI JUMATE )

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alexandradobre28
2
Importanța fenomenelor fizice

Fenomenele fizice reprezintă transformările pe care le suferă un corp , în acest fel compoziția rămânând nemodificată,intactă .

Exemple de astfel de fenomene sunt : ruperea,sfărâmarea,spargerea,dilatarea,fierberea,evaporarea,dizolvarea,topirea,înghețarea , precum și multe altele .

Aceste fenomene se manifestă oriunde în jurul nostru,întrucât acestea au o mare importanță în viața cotidiană . Fie că vorbim despre circuitele computerului,fie că vorbim depsre un simplu curcubeu care ne face viața mai frumoasă,fie că vorbim despre o simplă alunecare pe gheață ,fie că vorbim despre un aparat foto,fie că vorbim despre vapoare sau bărcuțe de hârtie . Toate acestea sunt fenomene fizice pe care toți avem ocazia să le întâlnim .  Fizica ne înconjoară , face parte din viața noastră,în mod conștient sau nu ,împreună cu matematica,biologia și chimia .

alexandradobre28: Ți-am dat câteva idei,ce-ți rămâne de făcut este să adaugi mai multe exemple și detalii , ce e mai greu am făcut eu .
vg04: bine mersi
vg04: poti te roog sa si imi scrii si tu niste exemple ca am mult pnt acasa si nu dovedesc
vg04: pot sa si il prezint si la chimie ?
Alte întrebări interesante