Limba română, întrebare adresată de alexcucu1990, 9 ani în urmă

Improvizeaza un dealog despre o vacanta memorabila


danait: Dialog?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de atillasmell123
1
Dragul meu..sau draga mea...*dialog

-Buna, Cosmina!
-Buna,Ioana! De cand nu ne-am mai vazut..a fost o vacanta destul de lunga asa-i?
-Da, a fost insa sincer mi-as fi dorit sa fi fost si mai lunga. Trebuie neaparat sa iti zic ce am facut in Maldive impreuna cu ai mei!
-Ia zi-mi, te ascult.
-Pai initial ne cazasem la un hotel deluxe cu all inclusive si alea alea insa am nimerit in mijlocul emisiunii aleia Holiday Hijack de pe TLC. In acea emisiune, turistilor li se ofera oportunitatea de a invata cate ceva despre cultura respectivei tari/regiune/insule in cazul nostru.
-Pana la urma ati acceptat sa faceti asta?
-Da, si am descoperit foarte mult lucruri uimitoare, maldive pe langa hotelurile deluxe si conditiile perfecte de cazare si toate astea sunt destul de saraci. Unul dintre localnici, Ahusan, ne-a condus in lumea lor. Am luat parte la ritualurile lor budiste si islamiste, am vazut Mecca Scufundatorilor care este paradisul subacvatic al Insulelor Maldive si chiar am invatat si limba oficiala Dhivehi, am invatat sa facem umbrele din scoarta de cocotier. A fost foarte interesant. Am locuit timp de 7 zile, cat ar fi durat sejurul nostru, la o familie locala. Le-am vazut traiul de viata si am iinvatat foarte multe, iti jur a fost o vacanta memorabila!
-Wow, cat de frumos si interesant. Mi-as fi dorit sa am si eu aceasta oportunitate.
-Poate vei avea,cine stie?
-Asa-i..

*Tin sa mentionez ca Holiday Hijack chiar este o emisiune pe TLC. Si intr-unul din episoade chiar au facut ceea ce am precizat mai sus.

Alte întrebări interesante