Limba română, întrebare adresată de anastasiajerpe83, 7 ani în urmă

în cel puțin 20 de rânduri Imaginează ți o posibilă continuare dată în care să prezinți o întâmplare ai cărei protagoniști sunt Inna și pita ariciul vigru do secvențe descriptivă de cel puțin trei rânduri și una dialogată de patru replici replici.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de filiii326
0

Răspuns:

Explicație:Inna și pita ariciul Vigru se plimbau într-o după-amiază frumoasă de primăvară prin pădurea din apropierea casei lor. Inna era încântată de toate florile și plantele care înfloreau, în timp ce Vigru era atent la mirosurile care se răspândeau în jurul lor.

În timp ce mergeau, Vigru a zărit ceva mișcându-se printre copaci și s-a îndreptat spre acea direcție. Inna l-a urmat, curioasă să vadă ce era acolo.

Ajungând la locul respectiv, au găsit un pui de vulpe rătăcit și speriat. Inna a încercat să se apropie, dar puiul s-a ascuns în spatele lui Vigru, speriat de străinii care îl înconjurau.

"Nu te teme, micuțo", a spus Inna cu voce calmă. "Nu îți vrem răul. Vrem doar să te ajutăm să găsești drumul spre casă."

Vigru și-a dat seama că puiul de vulpe era prea speriat pentru a se lăsa apropiat, așa că a început să îi arate un traseu sigur prin pădure, indicându-i direcția spre locul unde se afla cuibul său.

După ce au ajuns cu toții la cuibul vulpiței, aceasta a ieșit cu curaj și a mulțumit celor doi pentru ajutorul lor.

"Mulțumesc mult că m-ați ajutat să ajung acasă", a spus vulpița. "Cum vă pot răsplăti?"

"Nu este nevoie de răsplată", a spus Inna zâmbind. "Suntem bucuroși că te-am putut ajuta."

"Totuși, am ceva pentru voi", a spus vulpița, mergând înapoi în cuib. După câteva momente, a revenit cu două mere roșii și suculente, oferindu-le celor doi.

"Vă mulțumim", a spus Vigru. "Sunt foarte bune."

Inna a luat o mușcătură din mărul ei și a spus: "Este o după-amiază minunată pentru o plimbare prin pădure. Sunt fericită că am putut ajuta astăzi."

"Da, este o zi frumoasă", a spus Vigru. "Mai ales când avem ocazia să ajutăm pe cineva în nevoie."

Cei trei au continuat să își împartă mărul și să discute despre aventura lor până când s-a lăsat întunericul, iar Inna și Vigru s-au întors acasă.

Alte întrebări interesante