Limba română, întrebare adresată de anastasia9938, 7 ani în urmă

În vacanță ai vizitat niște locuri minunate și te-ai întâlnit cu oameni interesanți. Redactează o compunere în care să descrii o persoană care te-a impresionat.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de lexiflorian81
1

Răspuns:

Cel mai interesant om cu care m-am întâlnit este un pictor. El crea picturi uimitoare. Le punea umbre și culori, dar îi lua maxim o oră că să facă un tablou. Era foarte interesant. L-am rugat să îmi facă un desen cu o pisică care se linge. Când l-a terminat a zis că este pe gratis. A fost cea mai frumoasă experiență!

Răspuns de loredanabazavan
1

Răspuns:

Azi, am venit din vacanță. Am vizitat cele mai minunate locuri. De la lacuri pana la munți! Am întâlnit mulți oameni interesanți.

Însă cel care m a impresionat cel mai tare a fost un bărbat pe care se pare ca îl chema Tudor. Avea peste 40 de ani. Prima oară când l-am văzut a fost când se plimba cu bicicleta. Apoi s a oprit exact în fața mea ; si a cerut scuze, deoarece era aproape să mă lovească. Atunci mi a spus cum îl cheamă și câți ani are dar nu mai îmi aduc aminte , însă știu că avea peste 40 de ani. Apoi s a îndreptat spre un magazin anume. Când a ieșit avea în brațe o grămadă de fân. Fânul era prins cu o funda mare. L am întrebat ce face cu fânul iar el mi a răspuns că îl duce la caii săi. Însă ce nu aveam eu habar eram cum o să l care fiindcă era foarte mare.

Dar am și aflat. După ce s a pus pe bicicletă , a pus fânul sub un picior iar cu celălalt pedala în timp ce se ține cu ambele mâini de ghidon. M a uimit foarte tare.

Sper ca te am ajutat!

Alte întrebări interesante