Limba română, întrebare adresată de alinalucaci909, 7 ani în urmă

Încercuieşte ADEVĂRAT (A) / FALS (F) sau TRUE (T) / FALSE (F), justificând alegerea cu secvențe din text. 1. Ciocolata a fost folosită, la început, în stare lichidă. A / F Justificare: 2. Singura întrebuinţare a ciocolatei a fost ca sursă de hrană. A/ F Justificare: 3.4,000 years ago, chocolate was a sweet snack. T/F Justification: 4. Chocolate was extremely expensive at first. T / F Justification: numeleng​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de FlorentinaCondoiu
0

Răspuns: Ciocolata a fost folosită, la început, în stare lichidă. A / F Justificare: Adevărat (A). Ciocolata a fost folosită în mod tradițional în America Centrală și de Sud în stare lichidă, ca băutură dulce și aromată, înainte ca aceasta să fie procesată în forma solidă cunoscută astăzi.

Singura întrebuinţare a ciocolatei a fost ca sursă de hrană. A/ F Justificare: Fals (F). În plus față de a fi folosită ca sursă de hrană, ciocolata a fost, de asemenea, utilizată pentru proprietățile sale medicinale și pentru scopuri ritualice în culturile precolumbiene.

4,000 years ago, chocolate was a sweet snack. T/F Justification: Fals (F). Ciocolata a fost folosită în mod tradițional în America Centrală și de Sud în stare lichidă, ca băutură dulce și aromată, înainte ca aceasta să fie procesată în forma solidă cunoscută astăzi. Asta înseamnă că ciocolata nu a fost folosită ca un aliment dulce pentru mai mult de 500 de ani.

Chocolate was extremely expensive at first. T / F Justification: Adevărat (T). Ciocolata a fost considerată o mâncare luxoasă în Europa după ce a fost introdusă în secolul al 16-lea. A fost în mod special costisitoare pentru că trebuia importată din America Centrală și de Sud și procesată înainte de a putea fi consumată.

Alte întrebări interesante