Studii sociale, întrebare adresată de marinaaaa83, 8 ani în urmă

Încercuiește litera corespunzătoare răspunsului corect

Cererea și nevoile consumatorului se află într-o relație de tip: a) parte - întreg, b) întreg – parte , c) intensiv, d) calitativ.

O parte din producția de bunuri finale este destinată: a) autoconsumului, b) proprietarilor anteriori ai firmei, c) pieței negre, d) producerii de bunuri intermediare.

Cererea unui bun nu depinde de : a) nivelul prețurilor și a venitului, b) intensitatea nevoilor , c) numărul de cumpărători, d) toate răspunsurile sunt greșite

Printre factorii extraeconomici care influențează mărimea cererii se numără: a) prețul altor bunuri, b) preferințele cumpărătorilor, c) nivelul venitului, d) numărul de cumpărători.

Cererea elastică este specifică : a) bunurilor de strictă necesitate, b) bunurilor cu o plajă largă de substituenți, c) bunurilor de lux, d) bunurilor intermediare.

Atunci când Kec / p este mai mare decât 1, cererea este: a) inelastică, b) elastică, c) unitară, d) pozitivă

Modificarea prețului unitar mai mare decât cea a cantității cerute este specifică: a) cererii inelastice, b) cerererii de elasticitate unitară, c) cerererii elastice , d) oferei elastice.

O cerere inelastică este o cerere: a) rigidă, b) unitară, c) perfectă, d) a bunurilor de lux.

Specifică bunurilor de strictă necesitate este cererea: a) elastică, b) inelastică, c) de elasticitate unitară, d) la care Kec / p este mai mare decât 1.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de iioana23neculae
0

Răspuns:

a

b

b

d

c

a

a

c

Explicație:

În ordinea în care sunt scrise de tine sunt si rezolvate.Nu stiu cat de corect sunt însă sper ca te. am ajutat măcar putin.


marinaaaa83: niciunu nu l ai dat corect
Alte întrebări interesante