Limba română, întrebare adresată de vladdoru90, 8 ani în urmă

informații despre cactusi scurtă și multa​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de marcicapintilii24
1

Răspuns:

cactuși sunt în deșert .ei rezistenă la căldură .

Răspuns de Rubylama
0

Informatii cactuși

Cu un numar de peste 4000 specii cactusii reprezinta, fara doar si poate, o grupa fascinanta de plante, cu o varietate extraordinara de forme, marimi si culori. Fie ca este vorba de speciile pitice, de nici un cm inaltime ale genului Blossfeldia sau de speciile gigant, inalte de 15-20 m ale genului Carnegia, cactusii starnesc un interes deosebit, atat din partea amatorilor cat si din partea specialistilor.

Pe langa importanta decorativa multi cactusi au o importanta medicinala semnificativa, fiind folositi ca materie prima in realizarea unor produse pentru combaterea afectiunilor sistemului digestiv, cardiovascular si respirator sau chiar pentru tratarea diferitelor forme de cancer.

Zonele de origine ale cactusilor sunt localizate, pentru marea lor majoritate, in tinuturile aride ale continentului american, o parte dintrei ei provenind insa din zonele cu climat subtropical. In functie de zonele de origine din care provin se deosebesc doua grupe mari de cactusi: cactusi de desert si cactusi de padure.

Sper că te-am ajutat!

Anexe:

Rubylama: Coronita te rog ?
Alte întrebări interesante