Limba română, întrebare adresată de marinaaaa41184, 8 ani în urmă

Informații despre cartea caramelu pisoiași curajos macim 5-8 randuri


marinaaaa41184: Maxim*
marinaaaa41184: Pisoias*

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bideacveronica
1

Răspuns:

spe ca team ajutat

Explicație:

Cand gaseste pe strada o pisicuta lovita de masina, Helena o duce direct la cabinetul veterinar unde lucreaza verisoara ei mai mare, Lucy, si unde ii place si ei sa dea o mana de ajutor. Scapata de primejdie, pisicuta ar trebui sa se intoarca acasa, dar nimeni nu vine sa o caute.

PRIMA MEA LECTURA. Aceasta colectie este dedicata tinerilor cititori pasionati de lectura. Textele ilustrate si adaptate la nivelul de intelegere al copiilor de varsta scolara ofera o lectura accesibila si antrenanta, cu ajutorul careia pot fi exersate fara niciun fel de dificultate abilitatile de citire. Cartile sunt structurate pe varste. Astfel cartile pentru copii peste 6 ani contin povestiri amuzante, din literatura contemporana, cu iIlustratii color si textul de dimensiuni reduse, incurajandu-i pe copiii care incep sa citeasca singuri. Cartile pentru copii peste 7 ani contin povestiri amuzante, serii cu animalute, din literatura contemporana, care au naratiunea impartita pe capitole si ilustratii alb-negru oferind o lectura atractiva celor care incep sa citeasca fluent.


bideacveronica: pune coroana
marinaaaa41184: Nu pot acum
marinaaaa41184: Cand o sa mi arate ti o pun
Răspuns de kalibajamaica
0
Cand gaseste pe strada o pisicuta lovita de masina, Helena o duce direct la cabinetul veterinar unde lucreaza verisoara ei mai mare, Lucy, si unde ii place si ei sa dea o mana de ajutor. Scapata de primejdie, pisicuta ar trebui sa se intoarca acasa, dar nimeni nu vine sa o caute. PRIMA MEA LECTURA. Aceasta colectie este dedicata tinerilor cititori pasionati de lectura. Textele ilustrate si adaptate la nivelul de intelegere al copiilor de varsta scolara ofera o lectura accesibila si antrenanta, cu ajutorul careia pot fi exersate fara niciun fel de dificultate abilitatile de citire. Cartile sunt structurate pe varste. Astfel cartile pentru copii peste 6 ani contin povestiri amuzante, din literatura contemporana, cu iIlustratii color si textul de dimensiuni reduse, incurajandu-i pe copiii care incep sa citeasca singuri. Cartile pentru copii peste 7 ani contin povestiri amuzante, serii cu animalute, din literatura contemporana, care au naratiunea impartita pe capitole si ilustratii alb-negru oferind o lectura atractiva celor care incep sa citeasca fluent.
Alte întrebări interesante