Limba română, întrebare adresată de panamadalina49, 8 ani în urmă

informații despre femeia fantastica un mica descriere plss repede​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de teo6677
2

Răspuns:

Femeia fantastică (engleză Wonder Woman) este un film american cu supereroi din 2017. Este a patra intrare în Universul Extins DC (DCEU).

Acțiune Modificare

În prezent, Diana Prince (identitatea secretă a super-eroinei Femeia Fantastică) primește o fotografie într-o ramă de la Wayne Enterprises cu ea și patru bărbați, făcută în timpul Primului Război Mondial. Astfel, ea începe să-și amintească trecutul.

În calitate de fiică a reginei Hippolyta, Diana a fost crescută pe insula secretă Themyscira, casa femeilor războinice numit Amazonienele, create de Zeus pentru a proteja omenirea. Hippolyta îi spune Dianei povestea Amazoanelor, inclusiv modul în care zeul Ares, unul dintre fii lui Zeus, a devenit gelos pe omenire și a orchestrat distrugerea acesteia. Când ceilalți zei au încercat să-l oprească, Ares i-a ucis pe toți cu excepția lui Zeus, care și-a folosit ultima putere pentru a-l răni grav pe Ares și astfel a-l forța să se retragă, în timp ce el a murit. Zeus le-a lăsat Amazoanelor în grijă insula și o armă numită "Ucigașa de Zei", pentru a le pregăti pentru întoarcerea lui Ares.

Deși inițial îi interzice Dianei să se antreneze ca un războinic, Hippolyta este de acord să-și lase sora, Antiope, s-o antreneze pe Diana, dar mai riguros decât pe orice alt războinic. În 1917, Diana, acum o femeie tânără, salvează un pilot american, căpitanul Steve Trevor, după ce avionul său se prăbușește lângă coasta Themyscirei. Insula este în curând invadată de un crucișător german care l-a urmărit pe Trevor. Amazoanele ucid echipajul, dar Antiope se sacrifică pentru a o salva pe Diana.


panamadalina49: msss
Alte întrebări interesante