Informatică, întrebare adresată de randomgrungemf, 7 ani în urmă

informatii despre masina virtuala java si virtual box!!! urgent!!!!!!!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de klopP
1

Răspuns:

Java Virtual Machine (JVM) este o mașină de calcul abstractă care permite unui computer să ruleze un program Java. JVM-ul este responsabil pentru executarea bytecode Java, care este un set de instrucțiuni foarte optimizat care poate fi rulat pe orice computer, indiferent de arhitectură sau sistem de operare.

VirtualBox este un software de virtualizare care permite utilizatorilor să ruleze mai multe sisteme de operare pe un singur computer fizic. Utilizează virtualizarea hardware pentru a crea mașini virtuale, care sunt în esență medii izolate care se comportă ca computere separate. Fiecare mașină virtuală rulează propriul sistem de operare și poate fi configurată cu propriul set de resurse hardware, cum ar fi CPU, memorie și stocare. Acest lucru permite utilizatorilor să ruleze mai multe sisteme de operare și aplicații pe o singură mașină fizică, ceea ce poate fi util în scopuri de testare și dezvoltare.

Atât Java Virtual Machine cât și VirtualBox sunt folosite pentru a crea și gestiona medii virtuale, dar servesc unor scopuri diferite. JVM este folosit pentru a rula programe Java, în timp ce VirtualBox este folosit pentru a crea și gestiona mașini virtuale care pot rula mai multe sisteme de operare.

Explicație:

Alte întrebări interesante