Ed. muzicală, întrebare adresată de VladisLOVE, 8 ani în urmă

informatii despre muzica de divertisment

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de iuni05
4

Răspuns:

În ziua de azi, muzica de divertisment este mult mai bogată în subgenuri deși scopul sau a rămas același: acela de a distra, de a bucura de a bine dispune pe oricine.

Istoria muzicii se confundă cu istoria omenirii. Muzica a însoțit omul în toate momentele existenței lui: la bucurie, necaz sau în rugăciune. Muzica de divertisment a ocupat și ocupă un rol important în viața omului. Dovezi ale existenței genurilor muzicale de divertisment există încă din Antichitate, iar evoluția lor este surprinzătoare: de la suita instrumentală de dans din Renaștere, la valsul secolului al XIX; de la chansonul și baladele trubadurilor, la liedul romantic.

Muzica de divertisment contemporană este extrem de bogată în subgenuri deși scopul său a rămas același: acela de a distra, de a bucura și de a bine-dispune pe oricine.

Din multitudinea manifestărilor contemporane ale muzicii de divertisment care au evoluat într-o cultură de sine stătătoare reținem: Jazz, Blues, Country, Folk, Disco, Pop, Rock, Muzica electronică, Hip hop.

Explicație:

Succes!

Sper ca te-am ajutat

Alte întrebări interesante