Franceza, întrebare adresată de aboca970, 8 ani în urmă

informații scrise în franceză despre muzeul Louvre din Paris cu tot cu traducere în română,vă rog e urgent​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Ilovetheguitar
3

Răspuns:

Palatul Luvru este un fost palat regal situat pe malul drept al râului Sena din Paris, între Grădinile Tuileries și biserica Saint-Germain l'Auxerrois. Inițial o fortăreață construită în perioada medievală, a devenit palat regal în secolul al XIV-lea sub Carol al V-lea și a fost folosită din când în când de regii Franței ca reședință principală a Parisului. Structura sa actuală a evoluat în etape încă din secolul al XVI-lea. În 1793, o parte din Luvru a devenit un muzeu public, acum Muzeul Luvru, care s-a extins pentru a ocupa cea mai mare parte a clădirii.

Le palais du Louvre est un ancien palais royal situé sur la rive droite de la Seine à Paris, entre le jardin des Tuileries et l'église Saint-Germain l'Auxerrois. À l'origine une forteresse construite au Moyen Âge, il est devenu un palais royal au 14ème siècle sous Charles V et a été utilisé de temps en temps par les rois de France comme résidence principale de Paris. Sa structure actuelle a évolué par étapes depuis le XVIe siècle. En 1793, une partie du Louvre est devenue un musée public, aujourd'hui le musée du Louvre, qui s'est agrandi pour occuper la majeure partie du bâtiment.

Explicație:

Sper ca te-am ajutat


Ilovetheguitar: poți sa îmi dai coroana?
Ilovetheguitar: te rog
aboca970: când îmi va apărea butonul îți voi da coroană,promit
Ilovetheguitar: mersiiiiii mult ❤️❤️❤️
aboca970: pentru nimic,spor la şcoală:))
Ilovetheguitar: mersi la fel
aboca970: :))
aboca970: mai am două întrebări la franceză la care nu a răspuns nimeni,poate mă poți ajuta şi la acele întrebări dacă şti şi dacă vrei?
aboca970: ??
aboca970: ????
Alte întrebări interesante