int main()
{
int a = 3, b = 3, c = 3;
a = --b - c--;
c = c-=1, c+1;
b = a < 2 ? b++ : ++b;
printf("%d, %d, %d", a, b, c);
return 0;
}
care este logica rezultatului ?
output : -1 2 1
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
a = --b - c--;
inseamna ca in calculul lui a :
din b se scade 1 si se foloseste valoarea gasita (--b)
se foloseste c=3 iar dupa din c se scade 1 (c--)
deci a=2-3=-1
b=2,c=2
c-=1 inseamna c=c-1 adica c=1
a<2 are valoarea de adevar 1
b=1 are valoarea de adevar 0 deci ++b adica b=3.
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă