integrala de la 1 la 0 din (1-x)e la x repedeee :o3
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
integrala de la 1 la 0 = - integrala de la 0 la 1
= -[(1-x)e^x (de la 0 la 1) + int de la 0 la 1 din e^x] = -[0 -1 + e^x(de la 0 la 1)] = -(-1 +e-e^0) = 2-e
Am folosit formula integrarii prin parti si apoi formula Newton-Leibniz.
-----------------------------------------
Succes in continuare!
= -[(1-x)e^x (de la 0 la 1) + int de la 0 la 1 din e^x] = -[0 -1 + e^x(de la 0 la 1)] = -(-1 +e-e^0) = 2-e
Am folosit formula integrarii prin parti si apoi formula Newton-Leibniz.
-----------------------------------------
Succes in continuare!
Alte întrebări interesante
Engleza,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Istorie,
8 ani în urmă
Geografie,
9 ani în urmă
Biologie,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă