Limba română, întrebare adresată de Mesiimesii, 9 ani în urmă

Interperetind poezia ca pe um capitol introductiv intr-un basm sau o serie de basme(„in ochii ei... toate basmele s-aduna”),continuati povestea intrun text de 1 pagina plizzzzzzzzzz dau cel mai bun raspuns si 78 de punte se da va rog plizzzz


Mesiimesii: gata nu mai scrie
Mesiimesii: gataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de catelusabinki
101
          Un nou print apare si este fermecat de ochii fetei.Acesta ar vrea sa conviatuiasca cu aceasta, insa se teme de raspunsul pe care il va primi asa ca nu spune nimic deocamdata.
          Fata a fost la randul ei fermecata de ochii cuceritori ai printului, insa nu stia nici ea ce sa faca.Cei doi se saluta politicos, apoi merg mai departe privind amandoi in spate dupa ochii celuilalt.
         Dupa o saptamana in care au continuat sa se prefaca ca nu e nimic intre ei,
printul isi face curaj si o cere pe minunata fata in casatorie.Ii promite averi, bogatii, palate si tot ce si-ar mai putea dori.Fata se simte jignita, deoarece printul nu pare a o iubi......prin faptul ca i-a promis bogatiii aceasta sinte ca printul vrea sa o cumpere.
             Fata refuza.....Printul este sfasiat de durere....fata ii explica care este motivul..In acel moment baiatul isi da seama ce adevar a iesit sin gura fetei cu ochii de sticla.
         Printul renunta treptat la toate bogatiile....pe unele le doneaza orfanilor,iar pe celelalte nevoiasilor.Merge iar la iubirea vietii lui si ii spune ce a facut...Fata este uimita de gestul pe care printul l-a facut pentru ea...
        Accepta sa se casatoreasca cu printul.Cei doi, desi nu sunt bogati duc o viata minunata impreuna....
SPER CA TE-AM AJUTAT!
      


Utilizator anonim: foarte frumos
Alte întrebări interesante