Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Interviaza o persoana despre care stii ca citeste mult.Ce stii deja despre persoana respectiva?(Enumera trei lucruri imortante) 
 punind intrebari:Pornind de la intrebarea Care este cartea dumneavoastra de capatii

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de LarisaOana
20
Ne raspunde astazi la intrebari Clarissa, o viitoare studenta la medicina. Fire modeste, foarte muncitoare si mereu cu zambetul pe buze, am gasit-o pe Clarissa in parc. Avea o carte in brate, bineinteles.
-Clarissa, care este cartea ta de capatai?
-Traficantul de arme, scrisa de Hugh Laurie. Cartea in limba ei natala se numeste The Gun Seller. Este una dintre cele mai frumoase carti pe care le-am citit vreodata in acesti 18 ani traiti in corp uman.
-De ce adori cartea asta?
-Este tipica House , pana la urma. E cel mai important motiv.  Doctor House este modelul meu, de la el am invatat tot ce ma ajuta sa supravietuiesc intr-o lume plina de mizerie sufleteasca, exact ca aceasta. House mi-a aratat ce inseamna sa fii doctor, cum tu nu mai ai viata, dar cum de asemenea, in halat de doctor simti ca traiesti cel mai bine, esti cel mai implinit! House m-a invatat sa iubesc, el mi-a deschis orizonturile si mi-a spus pe care sa il aleg. Si asta a facut-o cu un singur sfat: “Foloseste-l, e gratis!” .
-Care este cartea ta preferata pe langa aceasta?
-Nu, te rog, nu! Nu ma pune sa aleg! Iubesc cartile lui Marc Levy. Sunt superbe, le recomand tuturor cu placere!
-Ne poti povesti o “patanie” cu o carte?
-Nu prea am avut parte de adrenalina cu o respectiva carte, eu-carte. Pentru mine, asa cum mi se pare normal, cititul inseamna relatia cititor-poveste. M-a amuzat oarecum momentul in care am terminat de citit Sub aceeasi stea, John Green. Dupa ce am recitit de milioane de ori ultima pagina, mi-am dat seama ca toti din casa se uita ciudat la mormanul de servetele de langa mine, neintelegand ce se intampla!
-Ce ne poti recomanda in materie de carti?
-Cate nu v-as recomanda! Doamneeee, exista atat de multe carti superbe pe lumea aceasta! Sustin lectura clasica, dar nu consider ca cineva trebuie sa inceapa cu ea pentru ca la inceput, stilul pare foarte greoi. Recomand cititul unei carti. Indiferent de varsta, citeste! Te asigur ca vei intra in alt universo data cu fiecare carte citita, totul va fi din ce in ce mai frumos!
-Un ultim mesaj?
-Multumesc, in primul rand! Nu uitati sa priviti cerul, soarelele, luna si stelele! Nu uitati sa va bucurati de minunile lumii si sa ii multumiti lui Dumnezeu. Nu uitati ca o zi buna inseamna si o carte buna! 

Utilizator anonim: mersi mult,foarte reusit
Utilizator anonim: po-ti sa ma ajuti si la instructiune te rog
Utilizator anonim: nimeni nu mi-a dat nici un raspuns
Alte întrebări interesante