Limba română, întrebare adresată de iacobachi, 9 ani în urmă

interviu cu ion creanga.dau coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de SpeedyAndrei
39
Deci sa incepem.Nu stiu daca o sa fie totul corect dar macar am incercat.Mai adaugi tu ceva pe acolo
Eu pun doar intrebari si raspunsuri, poate iti mai vin si tie ceva idei.
1.De ce ati scris cartea?->pentru ca asta a fost dorinta mea de mic, si am vrut sa mai vad si alte fete care zambesc dupa ce imi citesc cartea.
2.Ce nazbatie ati facut si v'a parut rau dupa?->pai mai toate nazbatiile pe care le'am facut m'au facut sa imi para rau, desi am fost constient ca o sa se intample ceva rau dupa nu mi-a pasat, asa am fost eu un ''copil'' nazdravan.
3.De ce cartea se numeste ''amintiri din copilarie''?->pai asa o sa inteleaga toti despre ce este vorba, este clar ''amintiri din copilarie'' sunt lucruri pe care le'am facut in copilarie.
4.Presupun ca ati facut mai multe nazbatii in copilarie, de ce ati ales doar aceste intamplari[prezentate in cele 4 capitole]?->mi s'au parut mie mai interesante si amuzante si nu doar atat, dar m'au reprezentat.
5. Daca ati putea ati da timpul inapoi si sa mai fiti o data copil?->desigur,cine nu si'ar dori aceasta chestie? chiar imi este dor de toti tovarasii mei din copilarie cu care faceam mai mereu nazbatii si de scoala noastra veche.

Cam asta e,nu cred ca este bine, alte idei nu am
Sper ca macar sa iti fie de folos
Sa mai adaugi u pe acolo ceva, te descurci tu.Si nu uita semnele de punctuatie.Linia de dialog si toate alea...
Bafta:*


#Nu este scris de mine, este gasit pe un site, sper sa-ti fie de ajutor.

Alte întrebări interesante