Limba română, întrebare adresată de Teodora11, 9 ani în urmă

Intr-o compunere de 10-15 randuri ,povestiti o intamplare dintr-o tabara de creatie unde ai descoperit un mestesug traditional.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Alekz
90
La olarit

   In ultima zi de scoala, o zi tare calduroara, domnul nostru de tehnologie ne anunta de o excursie unde aveam sa invatam cum sa olarim. Cu aceasta ocazie puteam sa ne adunam toate cunostinetele pe care noi le-am dobandit in clasa si sa le punem in practica. Zis si facut, urmatoarea zi am plecat dis-de-dimineata cu autocarul spre satul unde se organiza activitatea de olarit.
   Acolo ne astepta o doamna nici prea tanara, dar nici prea in varsta, care cu totii ne-am dat seamna ca ea avea sa ne ajute la olarit. Ne-a aratat cum se face o mica oala iar imediat noi i-am urmat exemplul. Apoi dupa ce toti ne-am terminat treaba, le-am lasat sa se intareasca la soare.
   Toti copii au fost fericiti de rezultatul lor, mai ales eu, fiindca am reusit sa facem un mestesug traditional cu mainile noastre.
Răspuns de Dariutzzzza1
14


Ceramica.

Pamantul ,apa si nisipul au ajutat omul la ceramica.Omului ii trebuie 2 maini indemanatice si dibace pt a face ceramica.Ea are 15-17 cm adancime.

Eu impreuna cu prietenii am mers intr-o excurisie.Noi cel mai tare am fost impresionati de ceramica.Eu am incercat sa fac un vas si nu prea mi-a reusit.Cu mai multe detalii de la instructor a doua oara mi-a reusit perfect si am fost fericita.Dupa un timp am mers cu prietenii acasa.Am avut o mare experienta

Alte întrebări interesante