Limba română, întrebare adresată de biencutzaby, 9 ani în urmă

ÎNTREBĂRI DIN HARRY POTTER :

20) Credeti ca cele patru case de la Hagwarts corespund tuturor tipurilor de elevi ? E posibil sa existe si un al cincilea tip? Ce fel de elevi ar intra aici? Inventati un nume pentru o a cincea casa si incercati sa scrieti patru corespunzatoare, cu care sa completati cantecul Palariei de selectie.

21) Cum ajung pana la urma Harry, Ron si Hermione prieteni? Explicati concluzia de la sfarsitil capitolului X : ,, uneori traiesti experiente alaturi de oameni pe care mai apoi nu ai cum sa nu-i simpatizezi.„ Voi ati trait o astfel de experienta?

22) Daca profesorii Dumbledore, McGonagall,Snape sau Quirrell ar tine un jurnal, ce credeti ca ar scrie in el despre cele petrecute de Halloween?

23) De ce schimba Hagrid subiectul ori de cate ori Harry se plange ca este persecutat de profesorul Snape ?


Utilizator anonim: Nu te pot ajuta, mie nu imi place Harry Potter
biencutzaby: ok...
Utilizator anonim: Si nu stiu prea mare lucru despre, te ajut cu drag la alte lecturi, daca ai nevoie 
biencutzaby: ok.....
biencutzaby: daca am nevoie de ceva te anunt
Utilizator anonim: vrei sa te ajut eu ?
Utilizator anonim: eu am citit cartile
biencutzaby: desigur...nu conteaa cine...doar sa na ajute
Utilizator anonim: ok te ajut
biencutzaby: ok

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
10
20 ) Eu cred dupa parerea mea , ca cele 4 case de la Hogwars corespund tuturor tipurilor de elevi . Da ar fi posibil sa existe si la cincilea tip. Ar putea sa intre aici copii noni , care au putine puteri magice .  Ar putea sa aiba numele de Nonii .
21 ) Harry , Hemione si Ron devin prieteni atunci cand de Halloween intra un monstru care este adus de Quirell pentru a atrage atentia de la Piatra Filozofala si Hermione era in baia fetelor plangand in hohote a intrat monstrul peste ea .  Concluzia de la capitolul 10 este ca daca o persoana iti e antipatica , daca treci prin multe lucruri cu acea persoana , ajungi sa o simpatizezi .  Nu mi s-a intamplat asa ceva niciodata si nu am trait acest lucru .
22) Daca unul dintre profesori sa spunem , de exemplu Quirell , ar tine un jurnal , ar scrie despre ce s-a intamplat de Halloween ar spune despre acel monstru si despre incercarile sale de a pune mana pe piatra .
23) Hagrid schimba subiectul cand ii se plangea Harry de profesorul Severus Plesneala , deoarece era un ordin clar dat de Dumbledore , pentru ca Harry sa nu afle de Piatra Filozofala pe care o tineau ascunsa bine de ochii lumii.

Utilizator anonim: Ajuta ?
biencutzaby: da mersi mult
Utilizator anonim: cu placere
ManeaDiana: Nu te supara dar la intrebarea 23 in carte nu scrie ce ai scris tu acolo,Voicumaria!
Utilizator anonim: bna da
Utilizator anonim: ba da
Alte întrebări interesante