Limba română, întrebare adresată de EneGabriela20061, 8 ani în urmă

istoria unui prieten/ă imaginara
Plllllllz!!!!Ajutati-ma!!!Faceti-va voi un prietene si o sa mai inlocuiesc eu niste parti
Ex:numele,cum are parul,daca ne spunem secrete sau nu,etc
va roooog!!!!!Dau coroana primului raspuns sau celui mai bun raspuns!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de myko
2
Si mergeam eu pa drum su vorbeam cu ea. Toti sa uitau ca la un ciudat dar nimeni nu stiau ce sentimente isi dadeau razboi in interiorul meu.Numai prietenul imaginar era acolo cu mine in singuratate mea.Chiar daca nu-l vazusem niciodata parca il stiam de multi ani. Mi-l imaginam fiind o persoana mult mai matura decat mine.Un brunet cu ochi caprui si un comportament multilateral dezvoltat. Imparteam cu el toate secretele dar niciodata nu-mi raspunde, imi asculta ore in sir toate problemele si dezamagirile din lumea mea aparte. Cu tacerea lui imi consola toate ranile sufletesti,tacerile lui erau cele mai bune sfaturi.Un prieten imaginar caruia ii poti vorbi ore in sir fara sa te judece doar sa te asculte.

EneGabriela20061: iti multumesc din suflet!!
myko: Nui pentru ce
Răspuns de melissa77
0
A fost odata ca niciodata,ca de n ar fi nu s ar povesti,a fost acel moment cand surad nostalgic cand imi amintesc de _,prietena mea din copilarie.Era o fiinta mai interesanta.Era...o prietena imaginara!
Ideea sa o inventez mi a venit prima data la 7 ani, cand lucram pe caiet TIP 1 la liniute si puncte si voiam sa ma aprecieze cineva si sa ma laude si sa verifice munca...
Atunci,_ a prins viataInspiratia a venit din niste desene animate ...
Mai intai,am desenat o pe _ pe caietelul de matematica.....un esec total.Dupa aceea,am rugat o pe mama sa caute o o fetita cu rochita roz pe net si sa mi o dea....dupa multe investigatii,am gasit o.Doar ca acum,pentru ca trecuse timpul,nu mi mai placea rozul...ci rosul!
Si stai,si coloreaza....Dupa ce mujca materiala a fost gaat,m am obligat sa am primul meu vis fortat.Adica visam efectiv ce voiam....Astfel,imaginara mea prietena s a nascut.
Din pacate,hartia cu portretul ei s a rupt intr o zi la mare cand am vrut sa inotam impreuna...:(
Nu am mai putut sa mi o inchipui pe _ fara chipul ei printat pentru ca nu retineam foarte bine unele lucruri precum si trasaturi...
Ma bucur in schimb ca,desi _ nu imi mai este alaturi,mi am facut prietene noi adevarate care sunt mai sincere cu mine si nu gandesc ce vreau eu sa gandeasca.... .
Si am incalecat pe o capsuna buna,si v am spus o gluma buna!

melissa77: stiu ca gen nu e chiarbok dar deh n am inspiratie la 00 58
EneGabriela20061: ok...nici nu imi trebuie un basm cu un prieten/ă imaginar/ă
melissa77: :)) cred ca poti scoate partea cu a fost odata si pe cea cu am incalecat.....
Alte întrebări interesante