Limba română, întrebare adresată de Alexaandrei214, 8 ani în urmă

Joc de rol :imagineati-va o intalnire cu Mos Cracium -Cum v-ati comporta?-Ce l-ati intreba?-Ce i-ati cere? Organizati un mic program artistic

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de proxtremm240
2
-Bună seara,Moşule,am auzit ca ești o persoana faimoasa,cum e sa fii Moş Crăciun?
-Buna seara copilașule,da,deși sunt faimos,unii nu mă iubesc deoarece nu le aduc cadourile preferațe,și da,e greu sa fii Moş Crăciun,uneori nu reușesc sa aduc daruri la toți.Eu aduc daruri doar la cei cuminți și ascultatori,nu la cei ce sunt obraznici.Eu sunt foarte ocupat și de aceia mereu folosesc ajutoare.
-Da,ai dreptate,e greu,mai ales ca suntem o mulțime de copii ce te așteaptă,și trebuie sa livrezi toate cadourile astea intr-o singura noapte.Bine eu te las căci te-am intrebat prea multe.Nu uita,eu te aștept mereu la un ceai și sa mai treci pe la mine.Eu nu-mi doresc nimic,sunt copii ce duc un mod de viață mai rău decât mine.
-Bine dar mâine dimineață Îți voi lăsa un cadou,pentru ca ai fost un copil exemplar,eu cred ca anul viitor o sa trec și pe la tine.Acum e timpul sa dormi ,noapte buna,când tr ve-I trezi dimineață nu-ți ve-I aduce aminte de nimic.
Însă eu nu l-am crezut și chiar,a doua zi nu mi-am adus aminte nimic.
Copii,fiți cuminți pentru ca Moşul mereu e cu ochiul pe voi și posibil nu ve-ți primi nimic.


Cam atât,dacă nu am scris ceva corect,corectează.

Alte întrebări interesante