Limba română, întrebare adresată de danielpaulet1979, 8 ani în urmă

k 4. Povesteşte, în scris, o întâmplare, pornind de la imaginea alăturată.Ma poate ajuta cineva rog frumos..Dau coroană! ​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de nimeni531
2

Răspuns:

Aceasta imagine ma duce cu gandul atunci cand aveam 6 ani si eram un copil mic, naiv , care se prostea intruna.

Era o zi de sambata. Eu ma trezesc, ma inviorez si merg sa iau micul de jun. Ma pun eu frumos la masa si mama imi toarna intr-un bol lapte cu cereale. Tata, care statea cu nasul in ziar, spune deodata cu mandrie ca a gasit o rezervare intr-un hotel de lux. Deoarece era vacanta mare, mama accepta sj se duce sa impacheteze. Ma duc eu frumos la tata si il intreb unde mergem. El, cu un urias zambet pe fata incepe a-mi povesti despre acel hotel, aratiandu-mi poze din ziar

Eram foarte fericit. Ziua urmatoare in zori am plecat si am ajuns acolo dupa un trafic enorm.

Cum am intrat am inceput sa imi sacai mama, care despacheta. Ea, ca sa scape de mine, ma duce intr-un loc de joaca, si il pune pe tatal meu sa ma supravegheze. Eu, complet uimit, vad pe pereti niste bucati de piatra colorata, care ieseau afara. Acolo era un domn, care mi-a explicat ca daca ma urc pe aceste pietre si ajung sus, voi primi o recompensa. Merg numaidecat la tatal meu si ii spun ideea. El a acceptat, dar mi-a spus sa am grija.

Incep a ma urca si deodata imi pierd echilibrul. Nu cadeam, doar ma clatinam in colo si incoace. Speriat am hotarat ca cel mai bine era sa sar jos. Asa ca , imi iau nitel avant si in jos ma duc. Imi aduc aminte ca m-am trezit in camera de hotel, cu multe vanatai. Mama si tata ma intrebau amandoi cum am reusit sa cad. Eu, cu mandrie le spun ca decat voiam recompensa.

Pana la urma tatal meu mi-a luat recompensa, care defapt era doar un mic ursulet de plus, si eu m-am vindecat dupa vreo 2 luni.


danielpaulet1979: mulțumesc frumos
Alte întrebări interesante