Limba română, întrebare adresată de jajajajah, 8 ani în urmă

la 7 si 8 va rog!!!!! e urgent

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mariusmmg1620
1

Explicație:

7)Fiul cel mic al Craiului a primit numele de "Harap-alb",poreclit astfel de catre Spân atunci cand au facut schimb de identitati,deoarece Spânul l-a pacalit pe fiul de imparat sa se arunce in fantana cu apa rece,unde l-a inchis!Acesta i-a jurat supunere Spanului!Numele de "Harap-alb"este un oximoron,alaturand doi termeni contradictorii,"harap"insemnand rob de culoare si"alb".


jajajajah: Mersi!!!! Daca ma poti ajuta si la 8 ar fi genial!
mariusmmg1620: doar sa ai putina rabdare,am sa incerc sa il rezolv
jajajajah: Ok! Multumesc
mariusmmg1620: In opinia mea,fiul cel mic al Craiului trebuia sa treaca prin atat de multe probe,parcurgand drumul initiatic spre a deveni mai viteaz,deoarece era inca necopt,era inocent. In primul rand,din citatul dat intelegem ca fiul craiului,protagonistul acestui basm,nu a urmat sfatul tatalui sau de a nu se increde in oamenii spani. In al doilea rand,regasim naivitate in gestul sau de a urma vorbele Spanului ce il indemnau sa se arunce in apa din fantana.
mariusmmg1620: In concluzie,toate incercarile de pe tot parcursul drumului initiatic ce-l pregatea pentru viata au fost rasplatite pe masura,la final fiind recunoscut si ales pe drept in locul lui Verde Imaparat.
mariusmmg1620: sper sa-ti fie de folos
jajajajah: Daaaa! Multumesc mult!
mariusmmg1620: cu mare drag
Alte întrebări interesante