La punctul 1 de la Subiectul 3. Dau coroana !
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
f(-2)=e ^ (-2)-1=1/e² -1
f(-1)=e^(-1)-1=1/e-1
f(-2)-f(-1)=1/e²-1/e
b) limita respectiva este 0/∞=0
pt ca f(x) +1 =e^x care la -∞ tinde catre 0 , iar x²+x la -∞ tinde catre ∞
c)lim la stanga in 0:
(f(x))=e^0-1=1-1=0
limita la dtreapta si valoarea functiei in 0:
0+0+a=a
deci 0=a, a=0
f(-1)=e^(-1)-1=1/e-1
f(-2)-f(-1)=1/e²-1/e
b) limita respectiva este 0/∞=0
pt ca f(x) +1 =e^x care la -∞ tinde catre 0 , iar x²+x la -∞ tinde catre ∞
c)lim la stanga in 0:
(f(x))=e^0-1=1-1=0
limita la dtreapta si valoarea functiei in 0:
0+0+a=a
deci 0=a, a=0
albatran:
fara gluma, cam usoara...adica o problema relativ usoara la un capitol dificil
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Chimie,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă