Limba română, întrebare adresată de iulianafagaras, 9 ani în urmă

la romana cum trebuie sa fac o compunere cu titlul o sa fiu vanzatoare un raspuns sau saimi aratati macar cum sa incep

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de gabistanelena
5
E o zi de primavara superba.Soarele isi fcea reverentele sale elegante si atingea pamantul cu degetele. O raza jucausa m.a trezit si mi.a inviora cheful de a incepe o noua aventura in cautarea carieri mele. Prima idee a fost sa devin canareata, dar vocea me era rasunetul elefantilor. Iata ca ideea pe care am gasito a fost sa fiu vanzatoare. ....(de aici incepe sa fi creativa, dc.vrei sa fi vanztoare----invntza ca poate tu vre sa te faci politista dar asta nu conteaza----, etc. SUCCES!)

iulianafagaras: si mai departe cum trebuie sa fac inca cel putin 12 randuri vreau
gabistanelena: Prima oara in viata mea amcrezut ca e alegerea potrivita. Si iata raspunsul la dc. Vrea sa fiu vanAtoare...fiear om isi cer comanda, cea ce nseamna a tu va treebuii sa comunici cu oamenii ...sau mai bne zis eu cac eu cu siguranta voi f vanzatoare. Nu mai vrea sa fiu tmida si sa ma ascnd dpa mami vrea sa fiu si eu saltareata si cu capul in genunchi. O sa fiu vanzatoare!
gabistanelena: Langa ine o randunica asculta acum imi dau seama ca aceasta este alwgerea corecta!
iulianafagaras: acum vreau incheiere sa stiu cum se face ca asta nu stiu
gabistanelena: Iata cariera mea-vanzatoare. Acum nu voi ma f timida ci o persona care va mangaia si puiul de crocodil daca va fi nevoie ca sa imi poat sava prietenii pt ca acum pot comunica. Uite ca nveti ceva si atnc cand esti vanzatoare. Nu ma crez incearca!
iulianafagaras: ms mult de ajutor
gabistanelena: Cu placere.
iulianafagaras: multumesc
Alte întrebări interesante