Limba română, întrebare adresată de didisarmaluta, 8 ani în urmă

Legendele Olimpului volumul 1 Zeii
13. Ce se crede ca prezintă Calea Lactee din Legendele Olimpului? ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bucaizabdla5
1

Răspuns:

Regele zeilor, Zeus , a căzut nebunește în dragoste cu un muritor, Alcmene , și că iubirea sa născut cel mai faimos din toate timpurile erou greaca, voinic și curajos Hercule .

De când a născut Hercule a avut probleme și a trebuit să facă față multor pericole. Și soția lui Zeus , Hera , a fost destul de supărată, deoarece soțul ei urma să aibă un copil cu o altă femeie. Hera a întârziat nașterea Alcmene tot ce a putut pentru a vedea dacă ar putea păstra copilul sa născut, dar în cele din urmă a trebuit să dea și natura au prevalat.

Când Alcmene a dat naștere unui copil prețios și foarte special, zeii și muritorii s-au bucurat de nașterea unui erou. Toată lumea a mers să-l felicite pe mama fericită, iar bucuria din acea casă a fost imensă. Până la o zi, Hera a coborât din Olymp cu intenții foarte proaste. Vroia să scape de Hercule, dorea ca bebelușul să dispară și el a complotat un plan malefic.

fără ca cineva să vadă, Hera un copil pat de copil sa apropiat Hercules și a luat în ea doi șerpi care se presupune că se va termina viata copilului. Dar nu a fost așa. La urma urmei, eroii sunt eroi, pentru că au o putere enormă de la naștere. Iar copilul Hercules, cu doar câteva săptămâni de viață, a reușit să omoare șerpii.

Din acel moment, toți zeii au iubit acest copil special, care într-o zi ar fi un erou și a vrut să-l apere de relele lui Hera. Era răutăciosul Hermes care voia să-l transforme pe Hercule într-o ființă nemuritoare. Deci, o după-amiază că Hera a fost complet adormit abordat copilul la sân a zeiței pentru a suge lapte nemuritor.

În acel moment, Hera sa trezit îngrozită pentru că era pe punctul de a alăpta copilul pe care îl urăsea cel mai mult și la împins cu un gest. Laptele sa vărsat și a rămas plutitor pe cer transformat în stele sub forma unui arc de bumbac, care este arătat clar în nopțile de vară. Este Calea Lactee , laptele pe care Hera la împiedicat pe Hercules să bea.


didisarmaluta: Mulțumesc!
Alte întrebări interesante