Lim x tinde la 0 e^ax- e^bx supra mx urgent acum
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
l=lim f(x)=0/0 cand x→0m Esti in conditiile teoremei lui L Hospital
L=lim (e^ax-e^bx) `/(mx) `=(ae^ax-be^bx)/m=e^ax(a-b)/m=e^0(a-b)/m=(a-b)/m
L=lim (e^ax-e^bx) `/(mx) `=(ae^ax-be^bx)/m=e^ax(a-b)/m=e^0(a-b)/m=(a-b)/m
Alte întrebări interesante
Matematică,
9 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă
Chimie,
9 ani în urmă
Chimie,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă