Limba română, întrebare adresată de florin169, 9 ani în urmă

<p>imi spuneti si mie o compunere  despre o intamplere in anotimpul vara</p>

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de vxxxxm
0
Vacanta e minunata!!! Am asteptat-o de un an iar acum sunt foarte fericita de venirea ei !! 
Azi e o zi superba , voi merge la cules de fructe cu amicii mei , pe deal sper sa ne distram de minune la fel ca in ceilalti ani !! Am plecat la drum ,pomi incarcati in lumina si culoare isi aratau frumusetea.era fermacator.padurea umbroasa ocrotea vietatile ei.pe pajisti odihnitoare florile te intampinau cu parfumul lor imbatator.cerul se dogoraste. adie un vant caldut. Cu prietenii mei ne minunam de padurea miraculoasa si eram foarte bucurosi de venirea verii, am ajuns la pomul de cirese , acela era foarte plin de cirese rosii si besicate , noi abia asteptam sa luam cateva . Dupa ce am strans fiecare cateva cirese am venit inapoi deoarece asa repede tecuse timpul. 
   
Mie imi place anotimpul vara pentru ca este cald si este o atmosfera care parca nu te-ar mai lasa sa intri in casa ci doar sa stai doar afara ca o frunza in bataia vantului.
Sper ca v-am ajutat.
Răspuns de rainbowcat
0
s-a intamplat intr-o zi de vara pe cand eram in vizita la bunici la tara.Intr-o dimineata racoroasa cand pasarile cerului frumos cantau in padurea de la marginea satului ,tatal meu se trezi cu pofta de viata si se hotaraste sa ne duca la pescuit.Mergand noi frumos pe langa marginea padurii cautand frumos un loc de pescuit ,se auzea ceva straniu prin padure....Speriati am inceput frumos sa ne facem fel si fel de ganduri necurate ,credeam ca ne urmareste totusi cineva,frumos spus..credeam ca sunt porci mistreti .Urcand un dig din nou un zgomot cand colo ne-am facut curaj sa ne ducem in locul in care se tot auzea un fosnet ,noi ne apropiam,el se indeparta la un moment dat am zarit o umbra ...Surpriza un om infometat cu zilele cauta la scoarta copacilor si la radacinele plantelor din padure ceva de mancare.Omul speriat nespalat ,murdar urat mirositor cu haine rupte parca era dintr-un lagar scapat...Nu mai stia nici el de cand este in padure ,cine la adus sau ceva de familia acestuia sa ne informeze cu ceva.Pe loc am hotarat sa-l luam acasa i-am facut ,baie i-am dat schimburi si l-am hranit omeneste dupa care cu totii ne-am hotarat sa anuntam autoritatile.Dupa zile bune nu m-ai stiam nimic de dansul pana intr-o buna zii ne-am trezit la poarta cu o masina el fiind sofer si cu familia sa ,sotie si copii cu cadouri si un buchet de flori si cu multe multumiri de binefacere....A fii om e lucru mare!!! 
Alte întrebări interesante