Limba română, întrebare adresată de ionelacebanu, 9 ani în urmă

Lucru in perechi. Sunteti producatori de televiziune. Trebuie sa realizati o emisie de tip talk-show; Care sint interesele copiilor de azi?Discutati si decideti: a) ce fel de moderator va trebuie; b) cine trebuie sa fie invitati in studio ; c) pe cine puteti apela prin telefon din studio; d) care sint intebarile principale la care vreti sa auziti raspunsuri; e) ce continut ar trebui sa aiba un spot publicitar de anuntare/promovare a emisiunii astfel incit telespectatorii fie interesanti so urmareasca.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AlinaMarin
35
Copii .Copii sunt cei mai dragi și scumpe ființe pentru părinți ,ei dau arice pentru fericirea și siguranta lor ,să le fac pe plac și după interes .
Dacă suntem la un talk-show ,pentru a discuta interesele copiilor de azi ,putem invita în studioy un psiholog (sau un părinte care are probleme cu interesele copilului și nu îl înțelege ) pentru a ajuta cu sfaturi utile ,din studiou poate să ne apeleze un părinte care cere un sfat (dar dacă este invitat părinte putem suna la un psiholog )sau să sunam la un părinte celebru și sal întrebam cum se descurcă cu copilul său ...
o ideie pentru început ,poate te va ajuta
Alte întrebări interesante