Limba română, întrebare adresată de IonutValeanu, 9 ani în urmă

Lucrul in echipa - Stingerea Incendiilor la Materia Modul 1 (M1)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
0
La exploatoarea constructiilor, instalatiilor si utilajelor din atelierele si locurile de munca destinate executiei si montajului censtructiilor metalice in afara normelor privind organizarea si desfasurarea masurilor de prevenirea si stingerea incendiilor cu caracter general, aplicate de unitatile industriei constructoare de masini, sunt intocmite si instructiuni specifice , proprii activitatii respective, acestea reprezinta unele masuri suplimentare ce rezulta din caracterul specific al locului de munca. 

n fiecare sector, sectie, atelier etc. se organizeaza din cadrele fiacarui schimb de lucru una sau mai multe echipe pentru stingerea incendiilor, in functie de marimea compartimentelor, de numarul personalului existent de utilajele si materialul de prima interventie pentru stingerea incendiilor, de pericolul de izbucnire si dezvoltare a incendiilor etc.
Echipa de stingere a incendiilor se compune din : seful echipei (seful loculi de munca sau de schimb ) si membrii acesteia avand sarcini pentru alarmarea echipei, anuntarea incendiului, manuirea utilajelor si materialelor de prima interventie si pentru salvari si evacuari de oameni si materiale. Fiecarui membru al echipei i se repartizeaza, nominal, sarcini precise privind actiunea si activitatea ce trebuie dusa pana la sosirea formatiei de pompieri ( civile sau militare ). 



Alte întrebări interesante