Limba română, întrebare adresată de Jopa2016, 9 ani în urmă

Lucrul pentru acasă Redactaţi un eseu în care să relatați un episod din viața voastră sau din viața unei persoane cunoscute despre o situație în care faptele bune au fost apreciate.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de gjfj
0

În mod cert, FIECARE VIAŢĂ ESTE UN DAR!Trebuie doar să ne dorim să descoperim acest lucru, pentru că, în sinea noastră, deja îl conştientizăm, însă trebuie să trecem prin unele experienţe pentru a fructifica şi preţui cea mai mare avuţie pe care – culmea! – o  primim gratis!

Noi ne-am primit darul! De acum este responsabilitatea noastră să îi ajutăm şi pe alţii să îl primească pe al lor şi putem face acest lucru prin susţinerea mamelor însărcinate, prin ajutor, sfaturi şi bunăvoinţă. Trebuie să respectăm dreptul la viaţă al fiecărui copil pentru că şi dreptul nostru la viaţă a fost respectat. Aşa cum noi ne bucurăm de tot ce ne dăruieşte Bunul Dumnezeu, tot aşa trebuie să îi oferim şansa oricărui prunc să se bucure, să îşi bucure părinţii, să le mulţumească pentru că au spus „DA” vieţii şi să îi iubească din tot sufletul.

Alte întrebări interesante