Limba română, întrebare adresată de macoveiteodora123, 8 ani în urmă

lumea dulciurilor
o lume a dulciurilor text
vreau niste idei​


macoveiteodora12387: neaaaaah
macoveiteodora12387: aaaaa

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de anonima9071
2

Ma plimbam într-un parc cand dintr-o dată am văzut de la depărtare o usa in mijlocul parcului. Am alergat curios de ce s-ar putea afla aici am ajuns într-o altă lume, o lume a dulciurilor.

La intrarea se vedea poarta făcută din acadele iar pământul era facut din blat de tort. Din depărtare se săreau casele care dupa aspectul lor păreau a fi făcute din turta dulce. M-am apropiat de ele si pe masura ce mergeam către ele mă apucă un sentiment de nostalgie, deoarece turta dulce era la fel ca cea pe care mi-o făcea bunica de fiecare dată când mergeam pe la ea. Am luat o bucățică din casa, asigurandu-ma ca nu o daram, iar cand am gustat-o avea același gust ca cea a bunici. Mi-am continuat călătoria, iar pe masura ce înaintăm vedeam tot mai multe lucruri încântătoare, cum ar fi oameni din turta dulce, din acadele si chair si din viata de zahar. Un rau traversa satul plin de casele oamenilor, iar acesta avea just de suc.

După ce m-am mai plimbat putin am auzit o voce care ma treazea, era mama. Si am realizat ca totul a fost un vis, dar pentru mine acest loc va rămână foarte important pentru mine, chiar daca l-am vazut decat odata.

Sper ca te-am ajutat. Coroană?


macoveiteodora12387: maine vine
Alte întrebări interesante