m × m ÷ m- m÷ m -1 + 5=9
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
9
m × m ÷ m- m÷ m -1 + 5=9
m × 1 - 1 - 1 + 5 = 9
m = 9 + 1 + 1 -5
m = 6
Verificare:
6×6 : 6- 6:6 -1 +5 =
= 6-1-1 + 5 =
= 9
m × 1 - 1 - 1 + 5 = 9
m = 9 + 1 + 1 -5
m = 6
Verificare:
6×6 : 6- 6:6 -1 +5 =
= 6-1-1 + 5 =
= 9
Răspuns de
3
M × m ÷ m- m÷ m -1 + 5=9
M*1-1-1+5=9
M-2+5=9
M=9-3=6 iar m poate lua orice valoare caci nu influenteaza rezultatul
M*1-1-1+5=9
M-2+5=9
M=9-3=6 iar m poate lua orice valoare caci nu influenteaza rezultatul
Alte întrebări interesante