Limba română, întrebare adresată de KeiraHale, 9 ani în urmă

Ma ajuta cineva va rog? Am nevoie urgent pentru maine de o compunere cu o intamplare petrecuta la mare.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ardyarde
0
 Era o zi insorita de vara. Mi-am sunat prietenii si am organizat o intalnire la o pizzerie in apropiere de plaja. Mi-am luat slapii in picioare si am plecat. Pe drum m-a oprit o doamna in varsta, parea grabita si m-a intrebat in ce directie e gara, i-am explicat si mi-a multumit. Dupa cateva minute de mers m-am intalnit cu o fosta colega de clasa, Vanesa, ea inderpandu-se spre acelasi local. Am profitat de ocazie si am invitat-o sa vina cu noi la plaja dar a refuzat deoarece avea alte planuri. Odata ce am ajuns la pizzerie am fost intampinata de prietenii mei, la toti ne era cam foame asa ca am mancat o pizza dupa care ne-am indreptat spre plaja. Ne-am distrat de minune pana la apus dupa care am plecat toti spre casele noastre.
Răspuns de skfalex
0
vara trecuta, realizand ca am crescut, le-am propus parintilor mei sa merg impreuna cu prietenii mei la mare.
acestia, stiind ca sunt un copil cuminte si cunoscandu-mi prietenii, au fost de acord.
la inceputul lunii august ne-am facut toti bagajele, ne-am luat bilete de tren si intr-o zi de marti la ora 6 dimineata ne-am suit in tren, destinatie Mamaia.
ajunsi la destinatia dorita, ne-am cautat un loc in care sa ne cazam pentru cateva zile. am gasit un hotel nu prea scump, ne-am lasat bagajele, ne-am schimbat in cateva secunde si am iesit nerabdatori pe plaja. dupa o zi de balacit si parjolit la soare ne-am dus sa mancam la un restaurant nu prea departe de hotelul nostru. ajunsi acolo infometati ne-am comandat tot ceea ce am poftit. preturile din meniu erau foarte foarte mici asa ca ne-am facut de cap. la finalul serii inainte sa plecam, chelnerul ne-a adus nota de plata. aceasta avea un total compus din 6 cifre. noi prima data am crrzut ca este o gluma insa nu era asa. ne-am dat seama ca nu avem cum sa platim o suma atat de mare asa ca am incercat sa ii explicam chelnerului dar acesta nu a ascultat. vazandu-ne insa tineri ne-a trevut cu vederea punandu-ne sa spalam vase pentru tot restul sejurului petrecut acolo.

sper ca e ok
Alte întrebări interesante