Limba română, întrebare adresată de Michiai, 8 ani în urmă

Mă ajutati putin să facti o cimpunere despre:Momentul primelor impresii despre aceasta profesie(mecanic)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cotofana2777
2
Prima mea zi ca mecanic..

Acum câteva zile, m-am gândit mai bine și am zis ca trebuie sa îmi câștig eu singur banii, pentru elin trai bun de viata.
Părinții mei au fost foarte bucuroși când i-am anunțat ca o sa ma angajez. Au zis ca orice meserie mi-aș alege, ma vor susține în tot ceea ce fac. Am sunat la mai multe numere de telefon, eu, vrând sa ma fac mecanic, m-am interesat din mai multe locuri și un prieten mi-a zis ca el cauta un mecanic începător, fără experiență, la noul lui garaj.
Am acceptat cu siguranță, și a doua zi am început. Când am ajuns acolo, era ceva de vis, era doar un garaj, dar era foarte mare, era rosu, și avea multe culori, avea o rampa unde mașinile erau parcate într-un fel, prietenul meu mi-a spus ca pot începe de astăzi dacă nu e vreo problemă. Cum erau și mulți clienți, am început cu primul, și am început de jos, am reparat un motor. A fost foarte frumos, am făcut toata munca cu drag, și timpul trecea ca prin minune.
Făcându-se seara, și programul meu terminându-se la 19:00, am plecat, am închis garajul și am pus cheile în buzunar.
A fost o zi extraordinara, îmi place mult aceasta meserie, și ma bucur ca mi-am creeat niște impresii pozitive despre acest loc de munca.




Sper ca te-am ajutat!

cotofana2777: pentru un trai*
Michiai: multumesc
Alte întrebări interesante