Limba română, întrebare adresată de albertina153, 9 ani în urmă

ma ajutati sa fac o compunere despre diferenta dintre lumea virtuala si cea a cititului de 15-25 de randuri ?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de brainy31
3
Lumea virtuala este total diferita de cea a cititului si pot afirma acest lucru din proprie experienta.
Lumea virtuala este un loc unde persoanele socializeaza in mare parte pe diferite site-uri si isi petrec zile in sir in fata calculatorului,agravandu-si sanatatea. Aceste persoane nu stiu adevaratul sens al vietii, ce gust are aventura sau ce inseamna imaginatia.De obicei, asemenea persoane evita sa deschida o carte, deoarece este "plictisitoare" sau "obositoare".Adevarul este ca, pana nu gasesti o carte adevarata, nu ai cum sa intelegi adevarata ei valoare.
Ce este o carte si de ce este pentru "tocilari" asa de interesanta? O carte este o capodopera in care autorul si-a pus pe hartie ideile si sentimentele, dand viata unor personaje si unei povesti uimitoare. In comparatie cu lumea virtuala, cand citesti traiesti sentimentele personajelor si te transpui in pielea lor. Cartea iti sporeste creativitatea, vocabularul, educatia si perspicacitatea si este mereu acolo cand simti nevoia sa te deconectezi si sa "dispari intr-o alta lume".
Cartea este speciala si trebuie pretuita, iar lumea virtuala folosita cu masura, deoarece in carti sta adevarata cultura a unui om.

albertina153: ms mult 
Alte întrebări interesante