Franceza, întrebare adresată de happyangel97, 9 ani în urmă

Ma ajutati sa traduc in franceza va rog frumos ? Serialul a avut premiera pe postul de televiziune CW în septembrie 2009, până în prezent ajungând la sezonul 7. Acțiunea are loc în Mystic Falls, (Virginia), un oraș fictiv, bântuit de forțe supranaturale. Acțiunea gravitează în jurul triunghiului amoros format de Elena, Stefan și Damon, toți având un trecut misterios. În plan paralel se desfășoară acțiunea ce vizează istoria orașului, în care este implicată Elena, ea fiind dublura lui Katherine, care vrea să se răzbune pe locuitorii orașului, dar și pe Elena, Stefan și Damon.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mihaela455
2
La série créée sur la station de télévision CW en Septembre 2009, atteignant loin saison 7. L'action se déroule à Mystic Falls (Virginie), une ville fictive hanté par des forces surnaturelles. L'action tourne autour du triangle amoureux composé d'Elena, Stefan et Damon, le tout avec un passé mystérieux. L'action plan parallèle est effectuée visant à l'histoire de la ville, impliquant Elena, étant sa doublure Katherine, qui veut prendre sa revanche sur les habitants, et Elena, Stefan et Damon.       sper ca te-am ajutat ;)


happyangel97: multumesc,insa te rog frumos sa ma scuzi pentru intrebare insa zimi ca e bun adica nu de pe google , fiindca am o profesoara foarte dura
Alte întrebări interesante