Limba română, întrebare adresată de 23Ema23, 9 ani în urmă

Ma ajutati si pe mine cu rezumatul de la cartea Hotul fulgerului?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Eva274
14
 Percy Jackson, pana acum cateva luni a fost elev intr-o scoala privata pentru copii cu probleme din New York. Sunt eu un copil cu probleme?
Da, cred ca poti sa spui asta.
Credeti ca faptul ca zeii greci sunt vii si traiesc in America este o problema? Credeti ca a fi nr.1 pe lista celor mai urmariti zei este o problema?
Si credeti ca descoperirea faptului ca esti singurul semizeu care poate opri razboiul zeilor este o problema?
Daca Percy rateaza misiunea, uitati de probleme ,lumea va deveni terenul de joaca al lui Hades.
Percy Jackson este pe cale să fie exmatriculat din şcoala,din nou. Indiferent cât s-ar strădui, nu poate să stea departe de probleme. Dar te poţi aştepta ca el să stea cuminte şi să privească, în timp ce o bătăuşă îl măcelăreşte pe prietenul său cel mai bun, care pe deasupra mai e şi sfrijit? Sau să nu se apere când profesoara lui de algebră se transformă într-un monstru şi încearcă să-l omoare? Dintr-o dată, creaturi mitice par să iasă direct din paginile manualului de Mitologie Greacă a lui Percy. Băiatul începe să-şi dea seama că zeii din muntele Olimp trăiesc chiar în secolul XXI.Săgeata fulger a lui Zeus a fost furată, iar Percy este primul suspect. Într-o călătorie îndrăzneaţă din tabăra de vară din New York spre porţile Iadului din Los Angeles, Percy şi prietenii săi,un satir si fiica semizeiţă a Atenei,vor avea de-a face cu o armată de duşmani determinată să îi oprească.
Alte întrebări interesante